Rendkívüli közgyűlés

2023.03.16. 16:25

Ötmillió forinttal jutalmazza Sopron a kupagyőztes Sopron Basket csapatát

Csütörtökön rendkívüli közgyűlést tartottak Sopronban, melynek napirendi pontjai között szerepelt a Sopron Basket női kosárlabdacsapatának támogatása, mivel immáron 11. alkalommal örvendeztették meg a soproniakat a Magyar Kupa elhódításával.

kisalfold.hu

Forrás: Sopron Média

A soproni női kosárlabdacsapat kiemelkedő és kiegyensúlyozott teljesítménnyel nyerte meg a 2023. évi Magyar Kupa-sorozatot, így immár 11. alkalommal emelhették magasba a trófeát. 

A városvezetés fontosnak tartja a helyi sportélet támogatását, éppen ezért sikerük elismeréseként a város ötmillió forint támogatással jutalmazza a csapatot. Dr. Farkas Ciprián polgármester a város nevében a közgyűlésen gratulált, emellett további eredményes munkát kívánt a csapat játékosainak, szakmai stábjának és vezetésének

 - írta honlapján a SopronMedia. 

  • A közgyűlésen döntöttek továbbá a Soproni Vízmű Zrt. alapszabályának módosításáról is.
  • Tárgyalták a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. által kezdeményezett színházi bérlet- és jegyárak emelését, hogy a színházlátogatóknak a jövőben is színvonalas előadásokban legyen része 
  • Rövidesen ismét a Petőfi Színházban rendezik meg a színházi darabokat és előadásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában