Beszámolóktól rendeletekig

2023.03.21. 12:03

Ismét döntések előtt a képviselők Mosonmagyaróváron

A város képviselő-testülete csütörtökön délután 1 órakor ülést tart a városháza I. emeleti dísztermében.

kisalfold.hu

Beszámolnak az Intézményi Működtető és Gazdálkodási Szervezet, valamint a Futura Élményközpont és Rendezvényház tavalyi munkájáról, módosítják a Flesch Nonprofit Kft. idei terveit, továbbá az önkormányzat tavalyi és idei költségvetéséről szóló rendeletét.

Téma a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésének helyi szabályairól és a talajterhelési díjról szóló rendelet, az önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok könyvvizsgálói feladatainak ellátására történő pályáztatás, valamint a pályázat az önkormányzatok rendkívüli támogatására.

Utólagos tájékoztatást nyújtanak az együttműködési megállapodás aláírásáról a Vármegyei Paktum projektben, a Kühne Mezőgazdasági Gépgyár Zrt.-vel kötött bérleti szerződés módosításáról. Véleményezik a Győri Tankerületi Központ fenntartásában lévő Fekete-iskola átszervezését, és alapítványi támogatásról is szó lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában