Szeptembertől irány a bölcsi

2023.03.31. 10:41

Bölcsődei beíratások áprilisban Tatán

A Csillagsziget Bölcsődébe (Tata, Új út 14/A) és az Újhegyi Bölcsődébe (Tata, Nádas utca 6–16.) a 2023/24-es nevelési évre a bölcsődei beiratkozások április 3. és 12. között lesznek.

kisalfold.hu

A „Bölcsődei felvételi kérelem” Tata város honlapjáról (www.tata.hu) letölthető, melyet kitöltés után szkennelve, vagy fotóként a [email protected] vagy az [email protected] e-mail- címre kérjük visszaküldeni, vagy személyesen a választott intézménybe bevinni. Az intézmény vezetője 2023. április 28-ig tájékoztatja a szülőket a felvételi kérelmek elbírálásáról, elutasítás esetén a fellebbezés lehetőségéről. 

Ha a gyermek 2023. szeptember 1. és december 31. között tölti be a 3. életévét, a szükséges tennivalókról tájékoztatják a szülőket, törvényes képviselőket. A felvételt nyert gyermekeket a nevelési év első napjától, azaz 2023. szeptember 1-jétől folyamatosan szeretettel várják. A szükséges iratokról is tájékoztatást kapnak a szülők. A gyermek bölcsődei beszoktatása előtt két héttel szükséges az iratok, igazolások bemutatása. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában