Elismerés

2023.03.31. 10:42

Átadták „Az év tűzoltója” díjakat Komáromban

Március 24-én nem oltani és nem bajba jutott emberekhez, hanem bálozni érkeztek a WF Szabadidőpark éttermébe a Komáromi és Kisbéri Tűzoltó-parancsnokság, valamint a Komárom-almásfüzitői Létesítményi Tűzoltóság bajtársai.

kisalfold.hu

A bál megnyitóján Hántai Ferenc tűzoltóparancsnok köszöntötte a megjelenteket. A nyitóbeszédet követően Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere, dr. Kreft-Horváth Loránd komáromi alpolgármester, valamint dr. Molnár Attila, Komárom polgármestere is köszönetét fejezte ki a tűzoltók áldozatos munkájáért. 

– Jómagam is számos tűzesetnek, árvíznek és egyéb káreseménynek voltam tanúja, amikor saját szememmel láttam, hogy a tűzoltók mi mindent megtesznek az emberek életének, testi épségének és vagyonának védelmében. Ezeket a tetteket szavakkal nem lehet megköszönni – emelte ki köszöntőjében dr. Molnár Attila – olvasható a komarom.hu oldalon. 

Mivel a tavalyi bál a járványügyi helyzet miatt elmaradt, a 2021-es és 2022-es „Az év tűzoltója” kitüntetést is most adták át. A rangos elismeréseket Dákai Csaba tűzoltó főtörzszászlós és Nyári Gábor tűzoltó főtörzszászlós, a Komáromi Tűzoltó-parancsnokság lánglovagjai kapták, valamint Gerencsér Tamás, aki a Komárom-almásfüzitői Létesítményi Tűzoltóság elismerését vehette át. 

A 2021-es év elismeréseit is most adták át. A díjazottak és díjátadók a bál előtt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában