Magyaróvári Katolikus Karitász

2023.02.24. 17:00

Finomságok kerültek az asztalra a Karitász segítségével Mosonmagyaróváron

kisalfold.hu
Szeretettel és frissen sült fánkkal édesítették meg a hajléktalanszálló lakóinak életét a karitász tagjai. Fotó: Magyaróvári Katolikus Karitász

A február is a segítésről és a kedvességről szólt a Magyaróvári Katolikus Karitásznál. A hónap elején az óvári plébánia felajánlása nyomán tagjaik és segítőik 6 köbméternyi fát szállítottak ki rászorulóknak, ezzel hat családnak biztosítva az otthon melegét. 

A napokban pedig ismét egy kedves ötlettel rukkoltak elő, édes perceket szerezve ezzel azoknak, akiket megleptek. A farsangi időszak lezárásaként szeretetvendégséget tartottak a hajléktalanszállón. A karitászcsoport hat női tagja vállalt fánksütést hajléktalanok számára, a finomságokat személyesen osztották ki a rászorulók részére. A szálló lakói és külsős látogatói is szeretettel és köszönettel fogadták az ízletes lekváros, szalagos és forgácsfánkokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában