Nekrológ

2023.02.20. 14:39

Egykori kiváló munkatársától búcsúzik a Csornai Könyvtár

"Újabb fájdalmas csapás érte intézményünket, újabb kollégától kell búcsúznunk. Anikó 1983-tól 2016-ig volt elválaszthatatlan a könyvtárunktól" - írták kollégái a Csornai Könyvtár közösségi oldalán.

kisalfold.hu

Fotó: Pixabay

"Varga Anikó Földszigeten született, szeretetteljes családi légkörben nevelkedett. A Hunyadi János Gimnáziumban tett érettségi után a Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán szerzett könyvtáros-matematika szakos tanári oklevelet 1982-ben. Pályáját frissdiplomásként a Kőszegi Városi Könyvtárban kezdte, majd hazatért Csornára. Feldolgozó könyvtáros, emellett 1994/95-ben megbízott könyvtárigazgató lett.

Munkatársként ugyanazt tapasztaltuk, amit a frissen végzett hallgatóról írt egyetemi tanára: „Feladatait pontosan végezte, megbízható. Társaival jó kapcsolatot alakított ki, bár kissé tartózkodó. Nagyon szereti a könyveket, olvasottsága széles körű. Minden munkájában megmutatkozott a szakmaszeretete, a könyvtár iránti elhivatottság érzete" - olvasható a nekrológban.

A teljes írást itt találják.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában