Nagy örömmel használják

2023.01.29. 12:28

Új sporteszközök a beledi iskolásoknak

A Beled Jövőjéért Egyesület sikerrel pályázott a Magyar Falu Programban, a támogatási összegből kültéri sporteszközökkel lepték meg az iskola tanulóit.

kisalfold.hu

A diákok örültek az iskola új sporteszközeinek. Fotó: Beled régen és most Facebook oldal

– Nemcsak a mindennapos testnevelés keretében, de a szünetekben is igénybe veszik az iskola udvarán található új sporteszközöket a diákok. Hozzájárul ahhoz a célunkhoz, hogy a gyerekek minél többet mozogjanak. Nagy örömmel használják, a tanulók nevében is köszönjük az egyesület támogatását – mondta a Kisalföldnek az intézmény igazgatója, Kőszegi-Németh József, aki arra is emlékeztetett, hogy ősztől „aktív iskola” lett a beledi. 

A program keretében túrákat, országhatáron túli kirándulásokat is szerveznek a tanulóknak és családjaiknak. Az intézményvezető felidézte, hogy két alkalommal is meglátogatták az ausztriai hintaparkot, külön az alsó és felső évfolyamosok, valamint egy túra keretében voltak a soproni Károly-­kilátónál. 

A sporteszközök újfajta aktivitást hoztak az iskolába, a kirándulások pedig nemcsak kellemes kikapcsolódást biztosítanak, de erősítik is a közösségi létet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában