Első helyen

2023.01.30. 12:45

Környezetvédelmi díj Győrnek

kisalfold.hu

Ismét rangos környezetvédelmi elismerést vehetett át a győri önkormányzat, a 2022-ben meghirdetett „Hulladékcsökkentési Hét” elnevezésű akcióban a „Hasznosítsd újra, a textil több élete” elnevezésű akciója ugyanis első helyezést ért el. 

Radnóti Ákos városüzemeltetésért és környezetvédelemért is felelős alpolgármester közölte: nagy büszkeség ez a díj, ráadásul rövid idő alatt két rangos elismerést is átvehetett a területen. „Legutóbb országos szakmai díjat nyertünk a Virágos Magyarország pályázaton, ahol Győr „Országos Arany Rózsa” díjat kapott, most pedig a 2022. évi Európai Hulladékcsökkentési Hét magyarországi programsorozatában, közigazgatási szerv/hatóság kategóriában értünk el első helyezést. Mint a legutóbbi elismerésnél is, itt is szeretném megköszönni minden kollégának, aki részt vett ebben, és a lakosságnak is az együttműködést. Örülök, hogy ezen a területen jól teljesítünk, a cél az, hogy továbbra is eredményesek legyünk a városüzemeltetésben” – osztotta meg Facebook oldalán az alpolgármester. 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában