Nyakunkon a karácsony

2022.12.15. 13:00

Adventi vásár lesz Kapuváron

kisalfold.hu

A Dr. Barsi Ernő Alapfokú Művészeti Iskola szombaton 9 és 12 óra között adventi vásárt és játszóházat szervez a néptáncos gyerekeknek, családtagjaiknak, de a rendezvény minden érdeklődő előtt nyitott. A program megvalósításához kérik a szülők együttműködését. Miután több táncos család foglalkozik egyedi, házilag előállított termékek készítésével (méz, homoktövis, kézműves termékek stb.), így szeretettel hívják őket a vásárba, ahol lehetőséget biztosítanak a táncos gyerekek szüleinek a saját termékeik árusítására. Jelentkezni a tánciskolában Laposa Adrienn-nél, vagy a 96/240-024-es számon lehet.

Az adventi vásárban szeretnének házi készítésű süteményt árusítani, kérik ebben is a táncos szülők közreműködését. A bevételt a Barsi-iskola eszközfejlesztésére fordítják. A süteményeket péntek délután vagy szombat reggel adhatják le az iskolában. A rendezvényen lesz népihangszer-bemutató, valamint kézműves-foglalkozás 9–11.45-ig a tánciskola épületében. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában