Egészségügy

2022.12.12. 17:51

A kórházi szakdolgozókat díjazták Sopronban - fotók

A Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezete az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is elismerést adományozott a szakdolgozóknak.

Papp Fanni

Fotós: Máthé Daniella

A díjazottak hétfőn vehették a  Magyar Orvosi Kamara által adományozott elismeréseket a Soproni Gyógyközpontban. A díjra szép számban érkeztek jelölések, minden régiónk mindegyik területéről. Idén összesen 26 szakdolgozónak nyújtják át a „Tisztelet a Szakdolgozó Kollégáknak” MOK díjat, mely egy elismerő oklevelet, egy gravírozott tollat és pénzjutalmat jelent. Az előző évhez hasonlóan idén is a soproni régió díjazottjainak dr. Schmidt Péter alelnök úr adta át.

Elismerő oklevélben és ajándékban részesült Csertőné Fajtli Csilla intenzív terápiás ápoló, Molnárné Pete Kármen OKJ-s szakápoló, Tóth Katalin Mária és Bene Tímea háziorvosi asszisztensek, valamint Kigyós Attila Tiborné körzeti nővér.

A Magyar Orvosi Kamara kezdeményezése 2019-ben indult el a Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezet részéről, mellyel köszönetet kívánnak mondani mindazoknak, akik példa értékű hivatástudattal a legnehezebb pillanatokban is segítették, ápolták a beteg embereket. Az elismerés felhívja a szakdolgozók és az orvosok figyelmét a csapatmunka fontosságára. Egy a hivatásunk: a kiszolgáltatott beteg, támogatásra szoruló embertársaink megsegítése. Dr. Schmidt Péter köszönetet mondott minden díjazottat az áldozatos munkájáért, és jó egészséget kívánt a számukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában