Fejlesztés

2022.12.01. 12:25

300 méter kerékpárutat adtak át Bácsa és Kisbajcs között

kisalfold.hu

Dézsi Csaba András polgármester, Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő és Bárány István önkormányzati képviselő is kipróbálta az új kerékpárutat. Fotó: Rákóczy Ádám

Átadták át a Győr–Bácsa–Kisbajcs közötti új kerékpárút rövid szakaszát a 1301-es út mellett. A háromszáz méteres szakasz a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program részeként valósult meg. Az eseményen Dézsi Csaba András polgármester köszöntötte a résztvevőket. Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő beszédében elmondta: a projekt keretében az utóbbi időben nyolc helyszínen adtak át új kerékpárutat, mintegy hét és fél kilométeren, közel 550 millió forintból. 

Győr-Bácsa önkormányzati képviselője, Bárány István hangsúlyozta: ezen az útszakaszon külterületi sebességgel haladnak a járművek, így fontos volt, hogy megépült ez a kerékpárút a forgalmas út mellett. Bízik benne, hogy Győr kerékpár-út hálózatában további szakaszokat alakítanak majd ki, és abban is, hogy ez is folytatódhat Kisbajcs irányába. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában