Állás

2022.11.08. 18:17

Rekordszámú résztvevő az állásbörzén a győri Széchenyi-egyetemen - fotók

Az őszi karrierbörzék közt rekordszámú érdeklődő és kiállító vett részt a kedden a Széchenyi István Egyetemen. Emellett egész héten közel 400 álláshirdetést felsorakoztató honlappal is segítik a hallgatók szakmai gyakorlati- és munkahely keresését.

kisalfold.hu

Sokan érdeklődtek a Karrierbörzén - Fotó: Huszár Gábor

A Széchenyi István Egyetemen nagy hagyománya van a Karrierbörzéknek. Általában a tavaszi eseményekre érkezik több látogató, de idén az őszire is kivételesen nagy volt az érdeklődés.

 

Fotók a karrierbörzéről

– Ez a program lehetőséget biztosít arra, hogy a hallgatók és vállalatok személyes kapcsolatot teremtsenek. Volt olyan fiatal, aki már kész önéletrajzzal érkezett az egyik kiállító céghez – mondta el Zentai Effi, a Széchenyi István Egyetem Karrier Irodájának vezetője. – Ma 41 kiállító várta a hallgatókat, emellett az Emberi erőforrás tanácsadó MA képzéses tanulóink pedig egy pályaorientációs tanácsadó pontot is felállítottak. Átnézték a behozott önéletrajzokat és próba állásinterjút is tartottak. A rendezvény az egyetem hallgatói mellett a diplomások, a pályakezdők és a szakképzett fiatalok számára is rengeteg lehetőséget kínált.

A keddi börze mellett hétfőtől péntekig elérhető az allasborze.sze.hu, ahol közel 400 állásajánlat közül válogathatnak az érdeklődők. Emellett hasznos tippeket olvashatnak az önéletrajz- és kísérőlevél írásról, valamint az állásinterjúra való felkészülésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában