Hiányosságok a próbaüzem alatt

2022.11.13. 10:28

Nem végeztek határidóre, zárva marad a Jókai parkolóház Győrben

A próbaüzem során tapasztalt hiányosságok miatt egyelőre az épület nem működhet teljes kapacitással, csak a bérletesek használhatják.

kisalfold.hu

Nem fejeződtek be a korábban tervezett határidőre a parkolóházban zajló rekonstrukciós munkálatok - közölte a  létesítmény üzemeltetője, a Győr-Szol. 

Közleményükben azt írják, a létesítmény továbbra is csak részlegesen működik, az átalánydíjas bérlettel rendelkező ügyfelek számára a pinceszinten biztosítanak parkolási lehetőséget. Mások a parkolóházat nem tudják igénybe venni.

A parkolóházban október 17-től épületgépészeti felújítási munkák zajlanak. A munkálatok keretében a parkolóház automata tűzoltórendszerének egyes elemeit, a mennyezeti csővezeték-hálózatot cserélték a felső szinteken. A rekonstrukcióra az épület biztonságos üzemeltetése érdekében van szükség. 

A felújítás befejezése hamarosan várható, a próbaüzem során tapasztalt hiányosságok miatt azonban egyelőre az épület nem működhet teljes kapacitással - közölték. 
A munkálatok befejezéséről és a parkolóház teljes megnyitásáról  értesítik a közlekedőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában