Közérdekű

2022.11.26. 11:37

Lehet regisztrálni a LED-csereprogramra Sopronban

Sopronban is elkezdődött a regisztráció az ingyenes lakossági LED-csereprogramra, ami nagy segítséget jelenthet a háztartásoknak.

kisalfold.hu

Korszerű izzókkal sokat lehet spórolni. Felvételünkön Élő Bálint. Fotó: M. D.

Regisztrálni a https://ledcsere.hu weboldalon, a „Jelentkezés”-re kattintva lehet 2022. december 31-ig! Aki él a lehetőséggel, ingyen juthat izzókhoz és ezekkel a korszerű, akár 10 éves élettartamú fényforrásokkal nemcsak a villanyszámláját csökkenti, hanem a környezetet is kevésbé terheli. Egy átlagos magyar háztartásban 20 izzó található, mely a teljes villanyköltség közel egyharmadát jelenti.

A programban az vehet részt, akinek a nevén van villanyszámla és soproni lakcímkártyával rendelkezik. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult. Fontos, hogy átvételi helyként Sopront jelöljék be!

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjáról a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. Kérdés esetén és a személyes regisztrációban segítenek a polgármesteri hivatal városgazdálkodási osztályán a következő telefonszámokon: 06-99/515-131, 06-99/515-422, titkárság: 06-99/515-133.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában