Frissített hír

2022.11.30. 14:51

Vége az araszolásnak a sztrádán - megszűnt a dugó az M1-esen Bábolnánál

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, a Bábolna csomópontnál még az éjszakai órákban árokba hajtott egy kamion, amelynek szerda késő délutánig tartott a műszaki mentése.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

17.35 - Megszűnt a torlódás az M1-esen Bábolnánál - közölte a jó hírt az Útinform

Szerda, 16.31 - Lassan oszlik a torlódás a sztrádán

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, a Bábolna csomópontnál még az éjszakai órákban árokba hajtott egy kamion, aminek most végzik a műszaki mentését.

A 91-es km-nél már minden sáv járható, de a helyszín mögötti több, mint 15 km-es torlódás lassan oszlik, a plusz menetidő továbbra is meghaladja az 45 percet. Aki teheti, a 67-es jelű Tata/Környe és a 94-es jelű Bábolna/Ács csomópontok között az 1-es főúton kerülhet - közölte az Útinform.

Korábban

A 91-es kilométernél a belső sávba kell sorolni. A helyszín mögött a torlódás meghaladta a 15 kilométert, a plusz menetidő több, mint 50 perc. Aki teheti, a 67-es jelű Tata/Környe és a 94-es jelű Bábolna/Ács csomópontok között az 1-es főúton kerülhet - közölte az Útinform.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában