Olvasóink segítettek

2022.11.25. 20:18

Leégett a győrszentiváni család otthona - Sikerül tető alá hozni a házat

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

Radics Tamás és párja Győrszentivánon élnek, októberben leégett a házuk egy jó része, biztosításuk nem volt, a gyerekszoba azóta is kormos, fedetlen.

Azért, hogy újra otthonuk legyen Radicséknak, összefogott a település. Olvasóink jóvoltából a Jóakarat hídja 200 ezer forinttal támogatta a családot.

Az adománynak köszönhetően elkezdték a tető befedését, a falakat kifestették, szőnyeget, egyéb berendezéseket vásároltak. 

Tovább szélesedhet a Jóakarat hídja

Szent Márton napja körül, advent előtt és alatt, kicsit mindenki más szemmel nézi a világot. Jobban figyelünk egymásra, legyen szó a családunkról vagy embertársainkról. A Kisalföld Jóakarat Hídja Alapítványa év közben is sokaknak segített – közel ötmillió forinttal támogattunk idén nehéz helyzetbe került családokat –, ám ilyenkor ezen a hídon is sokkal nagyobb a forgalom. Olvasóink felajánlásaiból, befizetéseiből most is sokaknak szeretnénk meghittebbé tenni a szeretet ünnepét. Hogy ezt megtehessük, ismét önökhöz fordulunk, a támogatásukat kérve. Adományaikat befizethetik a mai lapban található csekken, de átutalással a 12096705-01312657-00100008 számlaszámra is eljuttathatják. Az alapítvány segítségét levélben vagy e-mail­ben kérhetik a rászorulók és az őket ajánlók. A postacímünk: Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A. E-mail-­cím: [email protected].

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában