Postabezárások - Levelet írt az önkormányzat

2022.11.08. 15:26

Közel 2000 aláírás Kapuváron a házhelyi posta megmentéséért

Aláírásokat gyűjtöttek a hétvégén Kapuváron a Házhelyben miután kiderült, hogy a Magyar Posta november 12-től bezárja a városrészben üzemelő hivatalát.

kisalfold.hu

Az önkormányzat levele és az összegyűjtött közel kétezer aláírás

A kisalfold.hu megírtuk, majd fotón is bemutattuk, hogy a Magyar Posta úgy döntött, bezárja Kapuvár egyik postáját. A nyilvánosságra hozott bezárási lista után a kapuvári önkormányzat aláírásgyűjtési akcióba kezdett a hétvégén. Hámori György polgármester tájékoztatása szerint, közel kétezer szignó gyúlt össze mindössze néhány nap alatt, amelyet az idő rövidsége miatt már postáztak is az illetékes postai vezetőknek.

Hámori György keddi Facebook posztjából az is kiderült, az önkormányzathoz semmilyen megkeresés, de még csak értesítés sem érkezett a házhelyi posta bezárásának tervéről.

- Még csak lehetőséget sem kaptunk az esetleges egyeztetésre - fogalmazott a városvezető. Hozzátette: az önkormányzat kész tárgyalni a házhelyi posta további működtetéséről és a működtetés esetleges támogatásáról.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában