Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság

2022.11.30. 22:54

Győri siker - Gréta diplomamunkája díjat ért

Fodor Gréta Katalin az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Rábai Szakaszmérnökségének területi műszaki referense. Szép eredménnyel büszkélkedhet, második helyezést ért el a Magyar Hidrológiai Társaság (továbbiakban MHT) által meghirdetett Lászlóffy Woldemár diplomamunka-pályázaton, BSc kategóriában.

kisalfold.hu

Fodor Gréta Katalin diplomamunkájára Lászlóffy Woldemár-díjat kapott. Fotó: Éduvízig

Fodor Gréta Katalin az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Rábai Szakaszmérnökségének területi műszaki referense. Szép eredménnyel büszkélkedhet, második helyezést ért el a Magyar Hidrológiai Társaság (továbbiakban MHT) által meghirdetett Lászlóffy Woldemár diplomamunka-pályázaton, BSc kategóriában. Gréta júniusban végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen területi vízgazdálkodási szakirányon.

„A homokháti vízpótló rendszer üzemoptimalizálási vizsgálata” című szakdolgozatát az egyetemi bizottság alkalmasnak találta arra, hogy jelölje az MHT által meghirdetett pályázaton. Az oklevelet Budapesten, a központi ünnepségen vette át. Gréta szeptember óta dolgozik az igazgatóságnál, előtte az Ativizignél vett részt duális képzésben, így ismerkedett meg a vízügyi ágazat munkájával.

Fodor Gréta Katalin diplomamunkájára Lászlóffy Woldemár-díjat kapott. Fotó: Éduvízig

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában