Példa Egyesület

2022.11.08. 18:35

BicAjándékozz - Ragyogó gyerekarcok, igazi meglepetés: 18 kerékpár új gazdánál a Szigetközben - fotók

A Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért tavaly indított BicAjándékozz kampánya keretében negyedszer adtak át bringákat kedden délután. Ezúttal tizennyolc bicikli talált új gazdára.

kisalfold.hu

Az egyesület akciója keretében az Uno Autó Motor Liszt Ferenc utcai üzletébe várták a használt, de még jó állapotú kerékpárokat. A cég ingyenesen vállalta felújításukat, a civil szervezet anyagilag támogatta a szükséges eszközök beszerzését. Ehhez a Sattler Alapítványnál 100 ezer forintot nyertek.

Eddig összességében mintegy egymillió forintot fordított az egyesület a mintegy száz kerékpár javítására, ezúttal a Sattler Alapítvány támogatása mellett most az adó egy százalékából költöttek erre a célra.

Fotók a kerékpár átadóról

Az átadón dr. Schmidt Rezső, a Sattler Alapítvány elnöke, Kulacs Zoltán, az Uno Autó Motor tulajdonosa és a Példa Egyesület tagja balesetmentes közlekedést kívánt a gyermekeknek, akik örömmel vették birtokba és használatba a szép és biztonságos bringákat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában