A közüzemi számlákat rendezte olvasóink segítségével Nagyné Erdős Tünde

kisalfold.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

Özvegy Nagyné Erdős Tünde tavasszal vesztette el párját, akkor az amúgy is szerény körülmények közt élő család megélhetése még jobban megrendült.

Az édesanya két gyermekét neveli egyedül a rokonaik udvarán található kis épületben.

A kapott támogatásból a közüzemi tartozásokat rendezték.

A család lakhelyén is sok segítséget kap.

Tovább szélesedhet a Jóakarat hídja

Szent Márton napja körül, advent előtt és alatt, kicsit mindenki más szemmel nézi a világot. Jobban figyelünk egymásra, legyen szó a családunkról vagy embertársainkról. A Kisalföld Jóakarat Hídja Alapítványa év közben is sokaknak segített – közel ötmillió forinttal támogattunk idén nehéz helyzetbe került családokat –, ám ilyenkor ezen a hídon is sokkal nagyobb a forgalom. Olvasóink felajánlásaiból, befizetéseiből most is sokaknak szeretnénk meghittebbé tenni a szeretet ünnepét. Hogy ezt megtehessük, ismét önökhöz fordulunk, a támogatásukat kérve. Adományaikat befizethetik átutalással a 12096705-01312657-00100008 számlaszámra. Az alapítvány segítségét levélben vagy e-mail­ben kérhetik a rászorulók és az őket ajánlók. A postacímünk: Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A. E-mail-­cím: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában