Iskolásnak lenni jó

2022.10.12. 14:54

Töretlenül emelkedik a rábatamási iskola diákjai­nak a száma

kisalfold.hu

– Míg négy éve hatvanhét tanuló látogatta az intézményt, addig az idei beiratkozók száma százhuszonkettő volt, ami mintegy tíz százalékkal magasabb a tavalyinál – ismertette az adatot Gönye-Tóth Anett, az intézmény vezetője. Az iskolában igazán változatos és rendhagyó szakkörökre van lehetősége a diákoknak. 

– A lovagló szakkört idén is a Rábatamási Lovasmajor támogatja. A hétfő és a szerda az informatikai különórák napja. Szerdánként néptánc van a Pántlika néptáncegyüttes szervezésében. A kézműves-­foglalkozás során mindig az évszaknak vagy az ünnepnek megfelelő alkotásokat készítenek a diákok. A foci elmaradhatatlan, és nem szabad megfeledkeznünk a horgoló szakkörről sem, amely heti kétalkalmas, és megduplázódott a létszáma – mondta az igazgató. Emlékezetes volt a nyári erdélyi kirándulásuk, amelyre pályázat útján nyertek forrást, de élményszerzésnek jó volt a közelben tett őszi túra is, ahol sorversenyekkel mozgatták meg a gyerekeket. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában