Energiaválság

2022.10.05. 20:59

Melegebb lehet a győri Széchenyi-egyetemen

„A Széchenyi István Egyetem döntéshozói a kormány támogatásával tudatosan tervezett fejlesztésekkel, a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programhoz csatlakozva elérték, hogy az intézmény lehető legtöbb épülete fenntarthatóbb, energetikai szempontból a legmodernebb legyen” – tudatta közleményében a győri egyetem.

kisalfold.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

Hozzátették: kézzelfoghatóan csökkentek az intézmény fenntartási költségei. Az állami intézmények számára központilag előírt, a minimum-hőmérsékletre vonatkozó kormányrendelet nem vonatkozik az intézményre, hisz a fenntartó a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány.

Továbbra is törekednek arra, hogy lehetőségeikhez mérten csökkentsék az intézmény energiafelhasználását. A kollégiumaikban nem terveznek jelentős változtatásokat, az ágazatirányító minisztérium iránymutatásai alapján jelenléti oktatással és vizsgáztatással tervezik a tanévet. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában