Ép testben, ép lélek

2022.10.14. 21:21

Levél is csatlakozott a Kistérségi Egészségmegőrző Programhoz

Károlyháza után Levél is csatlakozott a Kistérségi Egészségmegőrző Programhoz, az erről szóló megállapodást a napokban írták alá a felek. A megállapodás szerint az önkormányzat falubusszal viszi a termálfürdőbe azokat a nyugdíjasokat, akik igénybe kívánják venni az ottani fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezeléseket, és szeretnék kihasználni a pihenési, sportolási lehetőségeket.

kisalfold.hu

A fürdő árkedvezményekkel és várakozási idő nélküli szolgáltatásokkal segíti elő a résztvevők gyógyulását. A nyugdíjasszervezet vállalta a Levélen élő nyugdíjasok közötti szervezést, a háziorvos pedig orvosszakmai támogatást ad a gyógyulni vágyó helybelieknek.

Az önkormányzat szociális megfontolásból, a háziorvos pedig gyógyulást elősegítendő, korától függetlenül javasolhat bárkit a programba. A tervek szerint még ebben a hónapban indulhat az első levéli falubusz a fürdőbe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában