Nem unatkoznak

2022.10.12. 11:05

Hírek Bezi életéből

Önkormányzati sikerek mellett közösségi, kulturális és sportprogramos is színesítik a falu életét

kisalfold.hu

Forrás: Bezi község Facebook oldala

A beziek részt vettek a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozatban. Volt diavetítéses mesematiné, ringató, kvízest, meccsnézés, élményfestés, jóga, pingpongbajnokság.

Önkormányzati sikerről is beszámol a falu közösségi oldala: a község meghívást kapott a LOGOS 4 WATERS pályázati program díjátadó rendezvényére, ahol átvehették a nyertes pályázatért járó elismerést. 86 pályázóból bekerültek a 14 díjazott település közé.
A Klímabarát Települések Szövetségének és a Belügyminisztérium kiírásának köszönhetően esővízgyűjtők beszerzésére, kiosztására és díszfák telepítésére kerül sor hamarosan. 

Tökfaragásra és kreatív délutánra várják az érdeklődőket október 20-án, csütörtökön a bezi kultúrházban. A program délután öt órakor kezdődik. Lehetőség lesz tökfaragásra, kézműves foglalkozásokra, csillámtetoválásra és még pitesütő versenyt is hirdetnek.

Néptáncoktatás is kezdődött Bezin. Minden kedden, délután négy órától várják az érdeklődőket a kultúrházban, hatéves kortól.
Hétfőnként, háromnegyed hattól, szintén a kultúrban alakformáló aerobik edzés van, Molnár Lilla edző vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában