Kórustalálkozó

2022.10.25. 11:00

Budapesten járt a győri Bartók-óvoda kórusa

A győri Bartók-óvoda szülői-óvónői kórusa egyedüli nem budapesti intézményként vehetett részt a Budapesti Óvónői Kórusok számára megrendezett III. Kórustalálkozón.

kisalfold.hu

Az eseményen, amely Budapesten rendeztek a Fasori Evangélikus Gimnázium Dísztermében, részt vett a Nemzetközi Forrai Katalin-díjas finn zenepedagógus, Anne Lindeberg Piiroinen és a Nemzetközi Kodály Társaság volt belga elnöke, Gilbert De Greeve. Hatalmas élmény és megtiszteltetés volt a győriek számára a részvétel, írták meg lapunknak, mint ahogy azt is: köszönet a meghívásért Forrai Katalin lányának, Vikár Katalinnak. (Az intézmény a Forrai-programot használja). Nagy örömmel adták elő az általuk összeállított népdalcsokrot. A furulyakíséretet Hudec Borbála (Mókus csoportos óvodás), Dinnyés Vivien (Bartók-iskolás), Trunk András (volt Bartók-óvodás), a zongorakíséretet Ishimaru Natzuko adta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában