20 segítő projekt

2022.10.12. 12:08

Az Audi Hungariánál október ismét a Jócselekedetek Hónapja

A vállalat a tavalyi évhez hasonlóan idén októberben is megrendezi a Jócselekedetek Hónapját, mely során a munkavállalók számos önkéntes projekthez csatlakozhatnak. Az Audi Hungaria munkatársai nem csak szabadidejükben végzett önkéntes munkájukkal járulnak hozzá a kezdeményezéshez, hanem a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett Pro Bono előadássorozat keretein belül szakértelmükkel és szakmai tudásukkal is támogatják a régió kis- és középvállalkozásait.

kisalfold.hu

„Vállalatunk kiemelten fontosnak tarja a társadalmi felelősségvállalást, ezért aktívan hozzájárulunk a régióban élők életszínvonalának folyamatos növeléséhez a kulturális és sportélet támogatásával, az oktatás fejlesztésével, valamint a környezetvédelmi és szociális kezdeményezések felkarolásával. Büszkék vagyunk arra, hogy idén ismét munkatársainkkal közösen támogatjuk a régióban élőket. Az Audi Hungariánál közösségünk hatalmas értéke az összetartás. Örülök, hogy munkatársainkkal példamutató módon vállalunk szerepet számtalan önkéntes kezdeményezésben” - mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A vállalat tavaly határozta meg először a Jócselekedetek Hónapjának az októbert. A folytatásban idén 20 önkéntes projekttel segítenek az Audisok: gyermekotthonokat tesznek szebbé, kertet rendeznek az idősek otthonában és játékos foglalkozásokkal teszik könnyebbé a kórházban ápolt gyermekek mindennapjait.

„A Jócselekedetek Hónapja egy olyan kezdeményezés, ahol megmutathatjuk közösségünk erejét, és ezt megoszthatjuk környezetünkkel. Célunk, hogy idén októberben ismét közös erővel, munkán kívül is összefogva segítsük a rászorulókat. Minden jócselekedet számít!” - hangsúlyozta Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke.
 
Az önkéntes projektek mellett tovább folytatódik az Audi Hungaria és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében az a Pro Bono előadássorozat, melynek keretében az Audi Hungaria munkatársai szaktudásukat és szakmai tapasztalatukat ingyenes szakmai előadásokon osztják meg a régió kis- és középvállalataival. Az érdeklődők többek között a válságmenedzsment, az energiaellátás biztosítása, a járműipari transzformáció, valamint a vállalati marketing témakörökben hallgathatnak előadásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában