Kitüntetések és eskütétel

2022.09.07. 14:29

Tanévnyitó a Soproni Egyetemen - Fotók

kisalfold.hu

A hagyományoknak megfelelően az elsős hallgatók esküt tettek, hogy tanulmányaikat a tőlük telhető legjobb eredménnyel végzik. Fotó: Máthé Daniella

Megtartotta tanévnyitó nyilvános Tanácsülését a Soproni Egyetem Szenátusa és a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsa. Az eseményen prof. dr. Fábián Attila rektor, Zambó Péter államtitkár, prof. dr. Széles Zsuzsanna dékán és dr. Farkas Ciprián polgármester mondott beszédet. 

A rendezvényen kitüntetést vehetett át dr. Pacsay-Tomassich Orsolya, a Magyar Diplomáciai Akadémia elnöke, dr. Somogyi Norbert, a párizsi nagykövetség tudományos és technológiai attaséja, Árendás György ügyvivő szakértő, Szentpéteri Sándor főosztályvezető és Mesics Dominika hallgató. 

A hagyományoknak megfelelően az elsős hallgatók esküt tettek, hogy tanulmányaikat a tőlük telhető legjobb eredménnyel végzik, ezt követően a dékán kézfogásával fogadta őket egyetemi polgárrá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában