Aki behajt, fizet

2022.09.01. 13:22

Nincs többé ingyenes áthajtás a Győr Plaza parkolóján

kisalfold.hu

Január 17-től már megszűnt a díjmentes parkolás. Fotó: MW-archív/Csapó Balázs

Győr Plaza parkolójában az áthajtó forgalom mennyisége kezelhetetlenné vált. Egyre több autó használja a plaza parkolóját csupán közlekedési útvonalként, kikerülve ezzel a közúti forgalmat és esetleges torlódásokat. A sűrű áthajtó forgalom veszélyeztetheti a látogatók biztonságát és kényelmét, akadályozza az árumozgatást, tönkre teszi a parkoló eszközöket. Azért, hogy a kialakult jelenség megszűnjön, és a plaza parkoló a látogatók számára egy valóban kényelmi szolgáltatás lehessen, arra kényszerültünk, hogy az első 15 perces ingyenes türelmi időt, ezáltal pl. magát a „vonatozást”, „áthajtást” mint jelenséget 2022. szeptember 1-el megszüntessük. 2022. szeptember 1-től a fizetési kötelezettség a parkoló, mint szolgáltatás igénybevételével azonnal fennáll

- tették közzé a Győr Plaza oldalán.

Hozzátették: amennyiben a parkoló megtelik, tehát elfogynak a szabad parkolóhelyek, biztosítják a szabad kihajtást.

 

2022 január 17-től már megszűnt a díjmentes parkolás, első 2 óra 300Ft, utána minden megkezdett óra 300Ft.

Továbbra is kivételt képeznek:

  • Az Auchan vásárlói számára 1 óra ingyenes parkolás. A parkolójegy érvényesítése a pénztárában, majd a fizető automatánál történik.)
  • Mozijeggyel 3 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a mozi jegypénztárában, majd a fizető automatánál történik.)
  • Miami Fitness terem belépővel 4 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a fitness terem pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)
  • A Casino Win Győr vendégei számára 5 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a kaszinó fogadó pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában