Önkéntesek

2022.09.28. 21:00

Közös örömteli órák Csornán

A Csornai Idősek Napközi Otthonába látogattak nemrégiben a Jézus Szíve egyházközség karitászcsoportjának tagjai. Az önkéntesek a rászoruló gyerekek és családok segítése mellett a szépkorúaknak is gondját viselik.

kisalfold.hu

Most néhány örömteli órát szereztek nekik. Az intézményben bemutatták a karitász tevékenységét, majd versekkel, történetekkel, dalokkal szórakoztatták a közönséget. Winkler Zsolt plébános is velük volt, aki az idős- és fiatalkor szépségeiről, nehézségeiről és áldásáról beszélt. Ezt követően barkácsolásra invitálták az időseket és közösen őszi ajtódíszeket készítettek. Az együtt töltött órákat a Bogyoszlói Férfi Dalkör fellépése színesítette, amely hagyományőrző katonadalokat adott elő. A Jézus Szíve karitászcsoport rendszeresen szervez támogató akciókat, gyűjtéseket, az adományokból nehéz sorsú csornaiak, illetve környékbeliek részesülnek. Különböző programokat is tartanak, nyáron elsősorban a gyerekeket várták rendezvényeikre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában