Közlekedés

2022.09.30. 19:48

Javítják a 84-es főutat Sopronnál, sávlezárásokra készüljön - térkép

kisalfold.hu

Illusztráció/pixabay.com

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában épülő M85 gyorsforgalmi út Fertőrákos csomópont - Sopron országhatár közötti szakaszának kivitelezője, az SDD Konzorcium tájékoztatja a közlekedőket, hogy a 84. sz. főút 127+093 km sz. – 128+315 km sz. között útburkolat felújítása miatt október 7-től forgalomkorlátozásra kell számítani. A burkolatfelújításra a korábban tervezettekhez képest két héttel korábban kerül sor, így a közlekedők már várhatóan november közepétől használhatják az új és felújított burkolatot.

Térkép

A terelés és munkavégzés két ütemben történik a forgalom folyamatos, 2x1 sávon történő fenntartása mellett:

1. ütem - Mindkét irány külső forgalmi sávjának, valamint a gyorsító és lassító sávoknak a lezárása. A főút bal és jobb oldalán található üzemanyagtöltő állomás és szolgáltató létesítmények megközelítése a munkavégzés ideje alatt is biztosított lesz.

2. ütem - Mindkét irány belső sávjának lezárása. A tervezett munkavégzés terelési ütemenként maximum 1-1 hónapot vesz igénybe. Az üzemanyagtöltő állomás és a szolgáltató létesítmények megközelítése a terelések alatt biztosított lesz, esetleges akadályozás elsősorban az átálláskor pár órás időtartamra állhat fenn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában