Vége a nyárnak

2022.09.03. 14:22

Bezártak a szabadstrandok Győrben

A fürdés ezután tilos, de a partok pihenésre, napozásra továbbra is használhatók.

kisalfold.hu

Fotó: Huszár Gábor

A győri szabadstrandok szeptember elsejével bezártak. A fürdés ezután tilos, de a partok pihenésre, napozásra továbbra is használhatók– tájékoztat a Győr-Szol Zrt. Csütörtöktől tehát megszűnik a mentőőri szolgálat, ahogyan a vízmélységet és fürdési területet jelző bójákat, életmentő csónakokat, lejáró lépcsőket is raktárba szállítják Aranypart I. és Aranypart II. szabadstrandokon, a fürdőházat téliesítik és lezárják. 

A szezon végén bezáró strandokon túl egész évben tilos fürdeni az adyvárosi és a József Attila-lakótelep területén létesített két tározótóban, az Iparcsatorna teljes hosszában, a Rába folyó mindkét felén, a bácsai vízáteresztő zsilip környékén (Holt-Duna-ágban), a pinnyédi híd győri hídfőjénél, a püspökerdei átvágás teljes hosszában, Győr-Újvárosban a Mákos-dűlői volt kavicsbányában, Győr-Gyirmóton a Marcalban, a bácsai bányagödrökben, a Holt-Marcalban (rabkerti tóban) és a győrszentiváni volt szabadstrandon. A Kovalter pihenőpark területe is kizárólag napozásra használható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában