Forgalomirányító, autós -, motoros járőr

2022.09.24. 07:30

Az ország legjobbjai a győri és soproni közlekedési rendőrök

Véget ért a XI. Országos Szakmai közlekedésrendészeti megmérettetés, amelyen Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata kiemelkedően teljesített. Egyéniben és csapatban is a dobogó tetejére állhattak.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A háromnapos vetélkedésen az ország legjobb motoros- és gépkocsizó járőrei, valamint karos forgalomirányítói vettek részt. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata Farkas Péter rendőr őrnagy csapatvezető kísérete mellett indult.

A záróünnepséget és a több napos versenyen eredményhirdetését szeptember 22-én tartották meg.

Az egyéni karos forgalomirányító összetett verseny 1. helyezettje Czövek Csaba r. főtörzsőrmester a Győri Rendőrkapitányság rendőre lett. 

Az egyéni gépkocsizó járőr kategóriában Puklér András rendőr törzszászlós, Soproni Rendőrkapitányság rendőr pedig a 3. helyezést érte el.

A csapat Czövek Csaba rendőr főtörzsőrmester, Puklér András rendőr törzszászlós és Horváth Balázs Péter rendőr zászlós Győr-Moson-Sopron Megye motorosjárőre, a csoportos intézkedéstaktikai versenyszámban 1. helyezést, összesített versenyben pedig az 5. helyezést ért el.

A megmérettetésen az ország összes megyéjéből érkező egyenruhások a KRESZ, szakmai ismereteikből egyaránt számot adtak. A motoros és autós járőrök gyakorlati, vezetéstechnikai pályán, továbbá szituációs feladatokban mutathatták meg tudásukat. A karos forgalomirányító rendőrök pedig Tata egyik legnagyobb, legforgalmasabb kereszteződésében irányították a közlekedőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában