Meghosszabbítva

2022.08.02. 11:16

Plusz 10 nap a gáz- és villanyórák leolvasására

Az augusztus 1-jei árváltozás miatt azok is megadhatják a mérőállásukat, akiknek nem most van a diktálási időszaka, vagy az energiaszolgáltató állapítja meg a számlákban elszámolt havi részmennyiséget.

kisalfold.hu

Forrás: shutterstock

Az MVM augusztus 15-ig meghosszabbította a mérőállások bediktálásának határidejét, közölte a vállalat a honlapján. A mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonos diktálással. 

Felhívják a figyelmet, hogy a diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleinknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni a rendkívüli időszakban. Amennyiben az ügyfél augusztus 15-ig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány.

Hasonlóan a villanyórákhoz, a gázórák mérőállásának bejelentésére is augusztus 15-ig van lehetőségük a fogyasztóknak a társaság weboldalán, aho lezt regisztráció nélkül is megtehetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában