Tanévkezdés

2022.08.29. 10:04

Pár nap múlva indul a tanév - Így változik a menetrend a vasúton és a buszjáratokon Győr-Moson-Sopronban

Egyes változások már a mai naptól életbe lépnek.

kisalfold.hu

Fotóillusztráció: MW/Kurucz Árpád

A jelenleg érvényben lévő menetrendhez képest a GYSEV szolgáltatási területét érintő lényeges változás a Szombathely-Szentgotthárd vasútvonalon lesz - közölte a Facebook-on a vasúttársaság.

Sopron és Győr közötti vasúti menetrend >>

Az augusztus 29-től életbe lépő menetrend Győr és Sopron között itt található >>

Szombathely és Szentgotthárd között egy új vonatpárral bővül a menetrendi kínálat, továbbá módosul egy vonat közlekedési rendje:

  • új személyvonat közlekedik naponta 9119 számon Szentgotthárd (indul 4:31) – Szombathely (érkezik 5:18) között, személyvonati megállási renddel
  • új személyvonat közlekedik naponta 9138 számon Szombathely (indul 18:36) – Szentgotthárd (érkezik 19:24) között, személyvonati megállási renddel
  • a 9112 számú személyvonat (Szombathely indul 6:36, Szentgotthárd érkezik 7:24) munkanapi korlátozás helyett munkanapi és szombati közlekedési rend szerint fog közlekedni.

Az új belföldi vasúti menetrendi ide kattintva érhető el >>

Változások a buszközlekedésben

A Volánbusz menterendi változásai szeptember 1-től Győr-Moson-Sopron megyében >>
Győr–Csorna–Kapuvár–Petőháza–Sopron
A nyári tanszünetben munkanapokon 6:29-kor Petőháza, Kinizsi utcából Sopronig közlekedő járat 4 perccel később, 6:33-kor indul. A járat menetrendje Fertőszentmiklós és Sopron között változatlan.
A tanév tartama alatt munkanapokon 6:49-kor Petőháza, Kinizsi utcából Sopronig közlekedő járat 4 perccel később, 6:53-kor indul. A járat menetrendje Fertőszentmiklós és Sopron között változatlan.

Sopron–Fertőhomok–Petőháza
Az iskolai előadási napokon 6:15-kor Sopronból Petőháza, Kinizsi utcáig közlekedő járat Fertőd, Autóbusz-váróterem helyett Fertőd, Fő utca 33. elnevezésű megállóhelynél áll meg.

Mosonmagyaróvár–Jánossomorja–Bősárkány–Csorna
A munkanapokon és szabadnapokon 14:05-kor Mosonmagyaróvár, Vasútállomásról Csornáig közlekedő járat Jánossomorja, Szent István út és Központ megállók között a korábbiakhoz képest 5 perccel korábban közlekedik. A járat menetrendje Jánossomorja, Bajcsy-Zsilinszky utcától változatlan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában