Markotabödöge községért díj

2022.08.30. 17:38

Markotabödögéért dolgozik a nővér

A „Markotabödöge községért” díjjal tüntette ki a helyi önkormányzat Németh Attilánét, az orvosi rendelő nővérét. Több évtizedes, lelkiismeretes munkájával, hozzáértésével és szabadidőt nem ismerő szolgálatával érdemelte ki az elismerést.

kisalfold.hu

Németh Attiláné ugyan nem a községben él, hanem a szomszédos Rábcakapin, ám csaknem harmincöt éve dolgozik az orvosi rendelőben. Így ismeri az összes helyi lakost, a családokat, tisztában van a markotabödögeiek gondjaival, bajaival. Mindig kedvesen fordul feléjük, látszik rajta, hogy őszintén érdekli a panaszuk és legjobb tudása szerint igyekszik is segíteni nekik. Horváth Sándor polgármester Kati nővérről elmondta: még ha nincs is rendelési idő, akkor is lehet rá számítani és tanácsaival ellátja a hozzá fordulókat.

„Készséges, megbízhatunk benne, a betegeknek a lelkét is gyógyítja, ami nagyon fontos. Németh Attiláné igazán megérdemli a falu elismerését” –jegyezte meg a polgármester. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában