Elismerés

2022.08.29. 13:42

Kitüntették Konczné Nagy Andreát, az ÉDUVIZIG osztályvezetőjét

A 2022. évi augusztus 20. Állami Ünnepünk alkalmából Főigazgatói tárgyjutalomban (óra) részesült Konczné Nagy Andrea, a Közgazdasági osztály vezetője.

kisalfold.hu

Andrea 1989-ben lépett a vízügyi igazgatóság állományába könyvelőként, majd 1990-ben a vízügyi és környezetvédelmi szervezetek szétválása után a környezetvédelmi felügyelőségre került, ahol közel húsz éven keresztül dolgozott. Munka mellett informatikus közgazdász diplomát, államháztartási mérlegképes könyvelő és közbeszerzési referens szakképzettséget is szerzett. Az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóságnál 2015. óta dolgozik ismét, a Közgazdasági Osztály vezetőjeként. Munkáját nagyfokú szakértelemmel, precizitással végzi. A pénzügyi és számviteli terület irányításában, a költségvetési tervezés, jelentések, beszámolók elkészítésében kiemelkedő a teljesítménye, az osztály munkáját jól szervezi. A pénzügyi és számviteli terület mellett jelentős munkát végez a vagyongazdálkodás területén is, szoros együttműködésben a jogi és a vagyongazdálkodási szakterülettel. Elkötelezett, szorgalmas munkavégzése, együttműködési képessége példaértékű. Munkájához tartozik az EU projektek pénzügyi és számviteli feladatainak irányítása is, amelynek során mind a hazai, mind a határon átnyúló projektek tekintetében eredményes a feladatvégzése

- írta közleményében az ÉDUVIZIG.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában