Érdemes kerülni

2022.08.10. 16:07

Burkolatjavítás két hétig Győrben a Szent István úton - videón mutatjuk + fotók, térkép

A kivitelezési munkák idejére a Szent István út forgalma egy forgalmi sávra szűkült a Centrum irányába.

kisalfold.hu

Nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Győrben, a Szent István úton a Gárdonyi utca és Teleki utca között hétfőtől várhatóan augusztus 21-ig. A munkálatok a Budapest-Hegyeshalom irány mindkét forgalmi sávját érintik, emiatt a térségben jelentős forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani - közölte a Magyar Közút.

A kivitelezési munkák idejére a Szent István út forgalma egy forgalmi sávra szűkült a Centrum irányába. A Gárdonyi utca Szent István út és Árpád út közötti szakaszát lezárták, az csak az Árpád út felől nyitották meg a célforgalom számára. A Nádor aluljáróból ideiglenesen megszűnt a balra kanyarodási lehetőség, illetve a Gárdonyi utca felé sem lehet egyenesen menni. Az aluljárón át közlekedők számára terelőútként az Eszperantó utcát és a Révai utcát jelölték ki a Baross-híd, illetve az Aradi út irányába. A korlátozások a Nádor aluljáróból jobbra, a Szent István útról az aluljáró irányába, valamint a Hegyeshalom–Budapest irányba közlekedőket nem, vagy csak minimálisan érinti.

Az ideiglenes forgalomkorlátozás érinti a menetrend szerint közlekedő 11 és 11Y jelű autóbuszjáratok útvonalát is. Mivel az érintett járatok az aluljáróból nem tudnak balra kanyarodni, ezért a járatok a Révai utcán keresztül közlekednek. A módosított útvonal miatt a két járat esetében a „Szent István út, Iparkamara” megállóhely (Ergényi lakótelep irányába) kimarad, az ideiglenes megállóhelyek Révai Miklós utca első járdaszigeténél és a Városházánál lettek kijelölve. A Városházánál a 11-es busz a járdaszigettől, a 11Y busz a hátsó megállóhelyből indul.

 
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában