Magyar Érdemrend Lovagkeresztje

2022.08.19. 17:17

Állami kitüntetést kapott A Széchenyi-egyetem elnökhelyettese és dékánja

A miniszterelnök javaslatára az államalapítás ünnepnapja alkalmából Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta dr. Lukács Eszternek, a Széchenyi István Egyetem elnökhelyettesének és dr. Szalka Évának, az Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar dékánjának.

Széchenyi Egyetem

Csák János és Vitályos Eszter adták át a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetést augusztus 19-én.

Dr. Lukács Eszter méltatásában elhangzott: a Széchenyi István Egyetem volt nemzetközi rektorhelyetteseként, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Nemzetközi és Elméleti Gazdaságtan Tanszékének egyetemi docenseként, a Nemzetközi Programok Központjának alapítójaként meghatározóan értékes munkát végzett. Kiemelkedő vezetői tevékenysége, oktatói és szakmai munkája, különösen a campus iránti nemzetközi érdeklődés növelése terén elért eredményei elismeréseként  vehette át az elismerést.

Dr. Lukács Eszter 
Fotós: Mekli Zoltan / Forrás: SZE

Dr. Szalka Éva okl. agrármérnök, a Széchenyi István Egyetem óvári karának dékánjaként, a Területi Tudományi és Vidékfejlesztési Tanszék egyetemi docenseként végzett kiemelkedő oktatói és szakmai közéleti tevékenysége, kimagaslóan eredményes vezetői munkája elismeréseként kapta a kitüntetést.

Dr. Szalka Éva 
Forrás: SZE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában