Születésnap Vízgömb-showval

2022.08.17. 14:14

10 éves a Futura – Népszerű turisztikai célpont a mosonmagyaróvári élményközpont - fotók

Egy évtizede ott voltunk a Futura interaktív élményközpont megnyitóján, és azóta is végig kísértük fejlődését. Augusztus 17-én ünnepli fennállásának tizedik évét az ország legnagyobb tudományos játszóháza, melyet a nyári vakáció idején is nagyon sokan keresnek fel.

Mészely Réka

Fotó: Kerekes István

– A Futura az eltelt 10 év alatt országosan és nemzetközi szinten is ismert és elismert turisztikai célponttá vált. Köszönhető ez különleges hangulatú épületének, egyedi tematikájú, folyamatosan megújuló kiállításának, családbarát szolgáltatásainak, valamint kreatív és lelkes munkatársainak. Működésünk nyomán népszerű családi és osztálykirándulási célponttá vált Mosonmagyaróvár – emelte ki Horváthné Pákozdi Emese intézményvezető.

– Születésnapunkra vendégelőadót hívtunk. Kristály Márton Vízgömb Show-ját kétszer is láthatják az érdeklődők. Aki meg ezen a napon látogat el hozzánk, megkínáljuk szülinapi tortánkkal, valamint óránként 1-1 plüss Pocok figurát sorsolunk ki köztük. Természetesen a szokásos programok, látványos kísérleti bemutatók, planetáriumi előadások és Tesla transzformátor bemutatók sem maradnak el – tudtuk meg még Horváthné Pákozdi Emesétől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában