Közlekedés

2022.06.13. 17:15

Lezárják a vasúti átjárót Harkánál

A GYSEV Zrt. a Harka-Kópháza közötti út teljes szélességében történő lezárását tervezi, a vasúti átjáró átépítési munkálatai miatt.

kisalfold.hu

A tervezett terelés várható időtartama június 30-án reggel 7 órától július 4-én 6 óráig várható. A munkák ideje alatt Harka és Kópháza között kizárólag Sopron érintésével lehet majd közlekedni. A terelőútvonalat sárga alapú tájékoztató és terelőtáblák táblák jelzik majd.

A Harkáról indulók Sopron irányába haladva érhetik el Kópházát, vagy az M85-ös gyorsforgalmi utat, valamint a Deutschkreutz-i határátkelőt. Kópháza felől érkezők a gyorsforgalmi csomópontnál Sopron irányába terelő kiegészítő táblával, illetve a Harkára vezető út lezárását jelző táblával találkoznak majd.

A vasúttársaság kéri, hogy ebben az időszakban Kópháza és Harka között fokozott figyelemmel közlekedjenek és kövessék a terelőtáblák iránymutatását.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában