Elismerések

2022.06.14. 14:04

Kiváló tanárokat díjaztak Győrben - mutatjuk a kitüntetett pedagógusokat - galéria

A Győri Tankerületi Központ pedagógusnap alkalmából kedd délelőtt adta át elismeréseit a győri Zsinagógában. Az eseményen ketten „Kiváló Pedagógus Életműdíjat”, hatan „Az Év Tanítója” díjat kaptak, tizenhat pedagógus pedig elismerő oklevélben részesült.

Ollári Gergely

Fotók: Rákóczy Ádám

A pedagógusnaphoz és egyben a tanévzáráshoz kötődő díjátadó ünnepélyt dr. Nagy Adél tankerületi igazgató nyitotta meg. A rendezvényen Dr. Zseni Anikó, a Széchenyi István Egyetem oktatási rektorhelyettese, egyetemi docense mondott köszöntőt.

Íme, a díjazottak

Köszöntötték továbbá a pedagógusnapon állami kitüntetést kapott Domsichné dr. Mezzei Mártát, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Mosonmagyaróvári Tagintézményének igazgatóját; Szűrné Pápay Ágnest, a Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium intézményvezető-helyettesét és Németh Györgyi Erzsébetet, az Écsi Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető-helyettesét.

A 2021/22-es tanévben Kiváló Pedagógus Életműdíjat kapott Domsichné dr. Mezzei Márta, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Mosonmagyaróvári Tagintézményének igazgatója, pszichológusa, valamint Szentkuti Károlyné, a Mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium és Kollégium tanára.

Az Év Tanítója díjat kapott Horváthné Hoffmann Éva, az Ujhelyi Imre Általános Iskola tanítója, valamint Zvezdovitsné Gangl Tímea, a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola tanítója.

Az Év Tanára díjat általános iskolai kategóriában Biczóné Udvaros Ildikó, a Jánossomorjai Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanára, és Zimmermann-né Ruisz Edit, a Bakonyszentlászlói Szent László Általános Iskola tanára kapta.

Az Év Tanára díjat középiskolai kategóriában Öllős Éva, a Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium tanára, és Salga-Gerencsér Gabriella, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium, Technikum és Kollégium tanára kapta. A 2021/22-es tanévben Az Év Dolgozója díjat Horváthné Kiss Zsuzsanna, a Koroncói II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola iskolatitkára, valamint Tóth Endréné, a Győri Arany János Angol-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola takarítója kapta.

Elismerő Oklevelet kaptak

Csőkéné Tóth Edit, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Székhelyintézményének pszichológusa. 
Élőné Hegedűs Renáta, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Csornai Tagintézményének fejlesztőpedagógusa.
Gaál Ferenc Szabolcs, a Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola tanára.
Horváthné Volf Mónika, a Veszprémvarsányi Fekete István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti iskola tanára, megbízott intézményvezető-helyettese.
Kántorné Polcsik Tünde, a Győri Fekete István Általános Iskola tanára, munkaközösségvezető
Lapincs Lászlóné, a Mosonmagyaróvári Fekete István Általános Iskola tanítója.
Licskai-Németh Orsolya, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kapuvári Tagintézményének logopédusa.
Lovassné Boros Viktória, a Fiáth János Általános Iskola tanítója.
Lőrinczy Anna, a Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium tanára.
Máténé Ódor Csilla, a Koroncói II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanítója.
Nagyné Venesz Judit, a Győri Ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola tanítója.
Pintér Ágoston Ferencné, a Liszt Ferenc Zeneiskola-Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusa
Pusztai-Kovacsics Petra, a Somogyi József Általános Iskola pedagógiai asszisztense.
Rovák Katalin, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Győri Tagintézményének pszichológusa.
Szabó Ildikó, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Soproni Tagintézményének gyógypedagógusa.
Vadász Eszter, a Radó Tibor Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény gyógypedagógusa.

A kitüntetésekhez járó tárgyjutalmak (üvegplasztikák, emlékérmek, emléktárgyak) különlegessége, hogy a Tankerületi Központ két művészeti szakgimnáziumának, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium, valamint a Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola. diákjai tervezték és saját kezűleg készítették el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában