Vasút

2022.06.29. 08:41

Karszalaggal ingyen vonatozhatnak haza a gyerekek a Győrkőcfesztiválról

A 14 év alatti gyerkőcöknek Győrből a visszaút ingyenes a MÁV és a GYSEV vonalain.

kisalfold.hu

Forrás: gyorkoc.hu

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből a július 1-3-ig tartó 15. Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek. 

A 14 év alatti gyerkőcöknek Győr állomásról a visszaút ingyenes, amennyiben odaútra megváltották a vasúti menetjegyet és érvényes karszalagjuk van a rendezvényen való részvételről, és azokat be tudják mutatni.

Győrből, az ingyenes visszautazáshoz fontos, hogy a rendezvényen ujjnyom ellenében karszalagot kell kérni, a hazautazást pedig legkésőbb július 4-én éjfélig be kell fejezni, a díjmentes hazaút csak a karszalag és a gyermek odaúti menetjegyének együttes felmutatásával lehetséges. A szülők, kísérők a nekik járó kedvezménnyel (pl. családi, nagycsaládos vagy nyugdíjas kedvezménnyel) utazhatnak.

A kedvezmény csak másodosztályú utazásra használható fel. A karszalag vagy az odaúti jegy hiánya esetén a jegyvizsgáló elszámolja a gyermek saját kedvezményének megfelelő menetdíjat és felszámítja az előírt pótdíjat is. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe vett vonat típusának megfelelő felár megfizetése mindenkire vonatkozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában