Szomorú incidens

2022.06.14. 10:28

Fejsérülést okozott a diáknak? Feljelentettek és felfüggesztettek egy szombathelyi tanárt

A Vas Népe információi szerint sérülést okozott az egyik diák fején a szombathelyi Gothard Jenő Általános Iskola pedagógusa, másokat bottal fenyegetett. A szombathelyi tankerületi igazgató kiskorú veszélyeztetésének alapos gyanúja miatt tett feljelentést a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Vaol.hu

Fotó: Cseh Gábor (Vas Népe)

Kedd reggel ugyanúgy mentek a diákok a Gothard Jenő Általános Iskolába, mint az év más napján. A szombathelyi intézmény tanévének utolsó napjait azonban szomorú incidens árnyékolja be. Ottjárunkkor kérdeztünk szülőket és az iskolába tartó pedagógusokat, azonban senki sem kívánt nyilatkozni az ügyben, a legtöbb szülő nem is értesült még arról, hogy az iskola egyik tanárát hétfői nappal felfüggesztették a munkavégzés alól.

A Vas Népe úgy értesült: a kámoni iskola nyolcadik osztályában történt múlt héten az eset. A szerkesztőségünkbe eljutott, eddig meg nem erősített információk szerint az egyik pedagógus az egyik diák fején okozott sérülést, másokat pedig bottal fenyegetett. Bővebb részleteket itt olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában