Helyreállítási munkák

2022.06.03. 13:02

A hónap közepéig forgalomkorlátozásra kell számítani Győrben a 81-esen

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Ideiglenesen egy sávon, váltakozó irányú jelzőlámpás irányítás mellett lehet közlekedni a 81-es főúton Győrben, a Fehérvári út-Körkemence utca csomóponttól mintegy 30 méterre a Centrum irányában. A korlátozást szennyvízcsatorna meghibásodás és az emiatti útkárosodás miatt vezették be, a szakemberek dolgoznak a hiba helyreállításán. 

A munkálatok ideje alatt a Körkemence utcai jelzőlámpa sárga villogó üzemmódban működik, az érintett buszmegállót ideiglenesen a Zombor utca környékére helyezik át. A forgalomkorlátozás előreláthatóan 2022. június 14-ig lesz érvényben.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában