Torlódásra figyelmeztettek

2022.05.05. 16:33

Útfelújítás - Megnéztük milyen a forgalom Újfalutól Győrzámolyig - Videó

kisalfold.hu

A Zámoly-csatorna feletti híd jobb oldali félpályáján a híd felújítási munkák kivitelezése az ütemtervnek megfelelően készül. A híd felújításának soron következő üteme a bal oldali félpályát érinti. A Zámoly-csatorna híd bal oldalán végzett bontási és építési munkák kivitelezése előtt, a híd jobb oldalán és az útpályán (Rákóczi úton) 6+250 km szelvénytől a 6+860 km szelvényig kötőréteg beépítésére kerül sor. A fenti szelvény határok a Szabadság körút és a Határ út utcák közötti szakaszát érintik a Rákóczi utcának - adott ki tájékoztatást a folyamatban lévő munkával kapcsolatban a kivitelezést végző STRABAG Általános Építő Kft. 

Az aszfalt kötőréteg beépítését szerdán reggel 7.00 órától délután 18.00 óráig végzik. Az aszfaltozási munkák ideje alatt a közúti forgalmat jelzőőrök irányítják. A zavartalan

munkavégzés érdekében lezárják a Rákóczi úton az Ancsali úti és a Diósi úti csomópontot. 

Nem lehet kihajtani  a Rákóczi útra az Ancsali és Diósi útról, illetve a Rákóczi útról lehajtani az Ancsali és Diósi utak irányába, a kivitelezés ideje alatt. Mindkét utca viszonylatában a Határ úti

csomópont biztosít csatlakozást.

A csúcsforgalom idején a munkavégzés jelentős torlódásokat okozhat. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában