Ünnepi díjak

2022.03.11. 17:16

Elismerések a Megyei Védelmi Bizottságtól - mutatjuk a kitüntettek névsorát - galéria

A Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi bizottság első alkalommal díjazott olyan szervezeteket és személyeket, akik az elmúlt években sokat tettek a megye védelméért.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

„Először történik olyan elismerések átadása, ami a Győr-Moson-Sopron Megyei védelmi Bizottság életében még soha nem történt meg. Azért is fontos ez, mert az államigazgatás olyan kihívás előtt áll amit még soha nem tapasztalt.” – így vezette fel Dr. Széles Sándor a megyei védelmi bizottság elnöke a szervezet rendhagyó csütörtök délelőtti ülését. Plakettekkel és érmekkel ismerték el azokat a szervezeteket és vezetőiket, akik hosszú évek óta mindent megtesznek a megye és az itt élők védelméért.

 

Győr-Moson-Sopron Megye Védelméért Emlékplakett elismerésben részesült:

 

Csaplár Zoltán a Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Fogarasi Zoltán Miklós, az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezet Megyei Kirendeltség vezető mentőtisztje, a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, dr. Varga Attila Ferenc ezredes, a Honvédelmi Minisztérium Igazgatási Főosztály főosztályvezetője, Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi Bizottság Emlékérmét vehette át:

 

Sári Ákos tű. ezredes, a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese, Molnár Sándor tű. ezredes, a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség kirendeltség-vezetője. Németh József az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság igazgatója, Beke Zoltán tű. alezredes, megyei polgári védelmi főfelügyelő, Szilágyi János tű. alezredes Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség kirendeltség-vezetője, Gaál László tű. százados, a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Győri Kirendeltség megbízott kirendeltség-vezetője, Orosz László őrnagy, a Magyar Honvédség 16. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda irodavezetője. A Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete és a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség.

 

Dr. Széles Sándor megyei kormánymegbízott, a Védelmi Bizottság elnöke kiemelte, a következő hónapokban kihívásokkal teli időszakra kell számítani, ahol nagyon komoly idegenrendészeti, nevelési, oktatási és egészségügy feladatokat kell megoldani együttműködve az önkormányzatokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában