Közéleti infók

2021.12.07. 13:28

Ösztöndíjpályázat és településrendezés Kapuváron

Felhívás lakossági partnerségi egyeztetésre településrendezési terv módosításához

Újabb hasznos információk kerültek fel Kapuvár oldalára. Ezek egyike, hogy a képviselő-testület döntött a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2022. évi fordulójára beérkezett pályázatokról. Az elektronikus úton beküldött 21 „A” típusú pályázat mindegyike érvényes, így tehát 21 hallgató részesül majd támogatásban. A „B” típusú pályázat ra nem adtak be pályázatot. A támogatási összeg 10 hónapra 900 ezer forint. A megítélt támogatási összegek átutalásáról az önkormányzat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő részére az előírt határidő leteltéig gondoskodik. A pályázók a személyükre vonatkozó döntést megtekinthetik a Kapuvári Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadó irodájában (9330 Kapuvár, Fő tér 1. földszint), a 96/596-019-es telefonszámon előre egyeztetett időpontban.

A város honlapján (www.kapuvar.hu) közzétették a településrendezési terv módosítására vonatkozó felhívást is az Osli utca és a Kis-Rába mentén fekvő terület kapcsán. A módosítással kapcsolatos észrevételeket írásban legkésőbb december 23-ig levélben (Kapuvár, Polgármesteri Hivatal, 9330 Kapuvár, Fő tér 1.), vagy elektronikus úton a [email protected] e-mail-címen fogadja az önkormányzat. A fenti településrendezési terv módosítására vonatkozó csatolmányt a város oldalán a „Kapuvár rendezési terv módosítás” menüpont alatt találhatják meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában