Gyermekvédelem

2021.12.08. 20:52

Gyopáros Alpár: Egyedülálló lesz a hazai népszavazás

A tavaszi, gyermekvédelmi népszavazás jelentőségéről tartott sajtótájékoztatót Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő, kormánybiztos Csornán.

kisalfold.hu

„Arról döntünk, hogy kik határozzák meg, miként neveljük gyermekeinket, ki adhat szexuális nevelést számukra. A kormánypártok azt mondják, hogy ez kizárólag a szülők joga és feladata” – fejtette ki álláspontját.

 

Mint mondta, egyedülálló a népszavazás az Európai Unióban, mert elsőként Magyarországon mondhat véleményt a társadalom a kérdésről. A témában rendezett nemzeti konzultációra utalva megjegyezte: a választ adók világos üzenetet küldtek arról, hogy egyetértenek a célokkal. „Az viszont napi szinten érezhető, hogy az uniós intézmények, a Soros-hálózat civil szervezetei a magyar kormányt már-már zsarolják, hogy az LMBTQ-propagandát beengedjék az oktatási intézményekbe. Emiatt indult kötelezettségszegési eljárás hazánk ellen, illetve emiatt tartják vissza a jogosan járó uniós forrásokat. De a magyar bal oldal törekvése is az LMBTQ-propaganda terjesztése. Gondoljuk csak Fekete-Győr András, vagy Márki-Zay Péter nyilatkozataira” – fogalmazott.

 

Gyopáros Alpár hozzátette: két kislány édesapjaként is bízik benne, hogy a népszavazás eredményes lesz az állampolgárok megerősítik a kormányt törekvéseiben.

 

Gyopáros Alpár a gyermekvédelmi népszavazásról fejtette ki álláspontját. Fotó: Cs. K. A.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában