Adomány

2021.12.14. 13:38

Életmentő készüléket adományozott a Leadec Kft. a győri mentőállomásnak

A győri székhelyű nagyvállalat több mint félmillió forint értékű EDAN betegőrző monitort adományozott a Mentőállomásnak.

kisalfold.hu

Major Hédi, a Leadec Kft. HR Igazgatója; Dákai Ferenc, a Leadec Kft. ügyvezető igazgatója; Fogarasi Zoltán, mentőállomás vezető

Fotós: Mekliz foto stidio

 A Leadec Kft vezetése az Országos Mentőszolgálattal egyeztetve egy életmentő monitor megvásárlása mellett döntött.

A segítségnyújtás a járványhelyzet negyedik hullámában létfontosságú, mivel a kritikus állapotú betegek száma rohamos mértékben növekszik Győrben is. Dákai Ferenc a Leadec Kft ügyvezető igazgatója kihangsúlyozta: „Munkatársaim nevében is szeretném megköszönni az Önök mindennapi munkáját, melyet rendkívül nagyra értékelünk és ezúton is kívánunk a Mentőállomás Csapatának sok sikert, kitartást és jó egészséget!”

Ez a könnyű, kompakt, hordozható betegellenőrző eszköz, melyet naponta minden típusú esetnél gyorsan és hatékonyan tudnak használni, alkalmas a szívritmus, az oxigén telítettség, a hőmérséklet, valamint a légzési ráta és vérnyomási értékek mérésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában