Két díj, négy díjazott

2021.12.20. 11:28

Az innovatív ötleteket és a kiemelkedő munkát díjazta az ÉDUVIZIG Győrben - mutatjuk a kitüntetett munkatársakat

Hétfő délelőtt tartotta meg hagyományos Évzáró Igazgatói Értekezletét az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság, melyen Németh József igazgató átadta az elismeréseket az Innovációs Díj és az Észak-dunántúli Vízügyért Díj nyerteseinek.

kisalfold.hu

Az Innovációs Díj pályázaton első helyezést Noviczki András vízrajzi ügyintéző nyerte el a Szigetközi Szakaszmérnökségről. 

Noviczki András

Pályázatának címe: Állapotfelvételi jegyzőkönyv korszerűsítése, melynek célja éves szinten mintegy 570 db A4-es nyomtatott lap kiváltása digitális formátummal, így a feljegyzések archiválása jelentősen leegyszerűsödik, továbbá nem szükséges az említett papírmennyiséget évről-évere megőrizni. A már kitöltött jegyzőkönyveknek gyorsabbá válik a visszakereshetősége, átláthatóbbakká válnak.

 

Keserü Balázs

Második helyezést ért el Keserü Balázs vízminőség-védelmi referens a Vízvédelmi és Vízgyűjtő-gazdálkodási Osztályról inváziós vízinövények visszaszorítása ecetsavas permetezéssel tárgyú pályázatával. Célja, hogy a jelentős problémát előidéző inváziós vízinövények által okozott többlet gépi kaszálási munkák csökkentése, a gépi kaszálás következményeként fellépő véletlen terjesztés lehetőségének minimalizálása, mederlakó élőlények védelme, csökkenő területi zavarás, pozitív társadalmi és környezetvédelmi megítélés, jelentős költségmegtakarítás. 

Harmadik helyezett most nem született.

Az Észak-dunántúli Vízügyért Díjat az idén már 7. alkalommal osztottunk ki a vízügyi szolgálatban folytatott kiemelkedő egyéni tevékenységért és teljesítményért, dolgozói javaslatok alapján. Az oklevelet és bronzérmet az alábbi két kollégánk vehette át:

 

Baranyai Gyula

 

Baranyai Gyula, szivattyútelepi főgépész (Hansági Szakaszmérnökség) a 30 éves odaadó, lelkiismeretes és precíz fizikai munkavégzéséért, a szakaszmérnökség feladataiban betöltött meghatározó szerepéért, a belvízvédekezésben és a szivattyúüzemeltetésben nyújtott kimagasló teljesítményéért, valamint az úszókaszálás szakaszmérnökségen történő meghonosításáért.

 

Csapó János

Csapó János, területi felügyelő (Rábai Szakaszmérnökség) a szakaszmérnökségen 40 éve folytatott aktív üzemeltetési, fenntartási, és beruházási feladataiért, saját és társvizignél végzett kiváló védekezési munkájáért, új technológiák bevezetése és alkalmazása iránti fogékonyságáért, összességében szakmaszeretete és hozzáértése révén a legmagasabb szintű műszaki igényességgel végzett munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában